Telenet Homespot

Telenet-homespot is gratis* surfen via een 2de signaal (het publieke WiFi-signaal) bij Telenet-internetklanten. Telenet-homespot maakt deel uit van Wi-Free.

Gratis voor Telenet-internetklanten

Alle Telenet-internetklanten kunnen gratis surfen op de Telenet-homespots.
en op homespots netwerken waarmee Telenet een overeenkomst heeft.


Hoe werkt Telenet-homespot?

De nieuwe modems voor draadloos internet zenden twee aparte signalen uit.

  • Een privé-signaal: dat is en blijft voor jouw persoonlijke gebruik (en is afgeschermd voor andere gebruikers). Thuis kun je nog altijd snel, veilig en met evenveel volume surfen.
  • Een publiek WiFi-signaal: dat is beschikbaar voor de homespot en kan door andere internetklanten gebruikt worden om gratis draadloos op te surfen.

Heb je een thuis een Telenet wireless modem? Dan werkt Homespot in 2 richtingen. Jij hebt toegang tot de Telenet-homespotsignalen van alle andere Telenet internet klanten. En zij via die van jou. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het werkt!

Via de Wi-Free Locator op telenet.be (tab Wi-Free in je buurt) kun je zoeken naar een Telenet-homespot of een Telenet-hotspot bij jou in de buurt.
Meer info en voorwaarden op telenet.be

(*) Telenet behoudt zich het recht voor om de aanbieding van de dienst

  • (tijdelijk) te beëindigen of aan te rekenen wanneer Telenet in alle redelijkheid gelooft dat de gegevensoverdracht via onze dienst buitensporig is (meer dan 2 gigabyte per maand per gebruiker)
  • te beëindigen wanneer de dienst wordt gebruikt voor criminele of illegale activiteiten.